Urban Farming

Live, Love, Eat Healthy

Urban Farming:

Door meer mensen toegang te geven tot gezondere voeding verbetert de Urban Farming beweging letterlijk het leven van mensen door de verandering in de manier van eten.

Al meer dan tien jaar speelt Tower Farms een grote rol in Urban Farming door ondernemers en community ’s in staat te stellen op een makkelijke manier duurzaam voedzame voeding te produceren. Gezonde voeding zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn.

Tower Farms gebruikt dezelfde compacte verticale groeitechnologie als Tower Garden. Dat betekent dat je jouw farm eigenlijk overal zou kunnen starten. Onze farmerpreneurs hebben farms op vliegvelden, dakterrassen, woestijnen, op eilanden, in kassen en andere onconventionele locaties.

Tower Garden

De Tower Garden is een verticaal aeroponic groeisysteem dat je de mogelijkheid geeft 20 verschillende soorten groente, fruit, kruiden en bloemen te laten groeien.

Op een oppervlakte van nog geen m2 en kan binnen en buiten. Het is de perfecte hulp op weg naar een gezonde leefstijl.

Door aeroponics te gebruiken -deze techniek wordt ook door de NASA gebruikt- groeien de planten met alleen water en nutriënten in plaats van in aarde. Onderzoek heeft vastgesteld dat aeroponics systemen de planten drie keer zo snel laten groeien en dat er gemiddeld 30% meer opbrengst is.

Wil je een tuin maar heb je geen plek? Last van droogte? Door het compacte, verticale design en het gesloten circulatie systeem heeft de Tower Garden maar 10% van de oppervlakte en het water nodig in vergelijking met traditionele groeimethodes.

Het is perfect voor kleine zonnige plekjes zoals een balkon, patio of dakterras. De Tower Garden kan ook binnenshuis mits je gebruik maakt van de LED groeilampen.

Meer informatie over Urban Farming is te vinden op www.urbanfarming.expert

Contact:

Privacy

1 + 1 =