Over mij

Live, Love, Eat Healthy

Ik ben al meer dan 35 jaar werkzaam in de gezondheidszorg. Eerst als verpleegkundige, kinderverpleegkundige en neonatologie verpleegkundige. Na twintig jaar ben ik gestopt met werken in de ziekenhuizen en ben gaan werken met ondersteunende therapieën. Ik heb hier vele verschillende opleidingen voor gevolgd.

In April 1999 ben ik als natuurgeneeskundig therapeut een eigen praktijk gestart. Twintig jaar heb ik cliënten mogen behandelen met onder andere Reiki, Bach bloesemtherapie (zie Bach voor uitleg) volgens de methodiek van Dietmar Krämer, persoonlijke ontwikkeling en vele andere technieken.

Voeding is voor veel mensen een belangrijk onderwerp van gesprek en in de praktijk valt het niet altijd mee om je weg hierin te vinden. Ik ben mij verder gaan verdiepen in voeding en ben Dr. Sears LEAN (Lifestyle Exercise Attitude Nutrition) coach geworden.

Als ondersteuning van de basis voeding werk ik inmiddels 16 jaar met Juice Plus, zie de link onder voeding. Voor mij een product met meer dan 25 jaar ervaring en bestaande uit een basisproduct bestaande uit groente, fruit en bessen.

Voeding bij de mensen thuis brengen door mogelijkheden te geven de voeding te laten groeien in hun eigen omgeving, uitleg te geven over voeding en te laten zien hoe zij zichzelf en hun gezin kunnen ondersteunen met een groente en fruitconcentraat is waar ik enthousiast van wordt en waar ik met zorg mijn cliënt in ondersteun.

Ik ben aangesloten bij de Geschillencommissie Zorg.