Bloesem

Live, Love, Eat Healthy

Bloesemtherapie

Voor veel mensen is de bloesemtherapie nog altijd onbekend. Een korte uitleg geeft inzicht.

Bloesemremedies worden met passie gemaakt van bloesems, planten struiken en soms ook van bomen. Er van uitgaande dat alles energie is heeft iedere bloesem zijn eigen energie of trilling. Deze trilling kan mens en dier helpen om een negatieve emotie om te zetten in een positieve emotie.

De remedies worden in een flesje gedaan zodat je deze kunt innemen. Hoe mooi is het als een betrekkelijk eenvoudige manier je kan helpen, zodat je weer kunt gaan doen wat je wilt doen. Je kunt op internet vaak zelf opzoeken welke bloesem je nodig hebt en deze gaan gebruiken.

Als de gemoedstoestand echter wat ingewikkelder ligt is het verstandig om naar ervaren therapeut te gaan. Bloesemremedies kunnen laagje voor laagje de ballast van je af laten glijden.
Mijn advies is om de remedies bij Star Remedies te bestellen.

Methodiek volgens Dietmar Krämer

Ik heb mijn opleidingen bij Madeleine Meuwessen gevolgd, zij geeft vol toewijding de kennis die er is over de methodiek van Dietmar Krämer door. Dietmar Krämer zelf is een heilpraktiker die een geheel nieuwe methode heeft ontwikkeld waar negatieve gemoedstoestanden worden aangepakt. Er wordt hierbij rekening gehouden met de bloesems onderling en met welke bloesem het eerst kan worden ingezet.

Door middel van een vragenlijst is er inzicht in de vraagstelling van de cliënt. De methodiek van Krämer kijkt verder onder andere naar huidzones, meridianen, de orgaanklok. Het mag duidelijk zijn dat hier een opleiding voor gevolgd moet worden bij een erkend opleidingsinstituut. 

Wil je een afspraak? Een eerste consult duurt vaak anderhalf uur waarna een vervolg afspraak kan worden gemaakt.

Mijn consulten worden niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Contact:

Privacy

5 + 8 =